Combinatie CROW-norm en Code 95 werpt vruchten af

SPA Groep Winterdienstcursus

SPA Groep stond aan de basis van de in 2009 ingevoerde CROW-norm voor de Winterdienst en voert sindsdien alle winterdienstcursussen uit onder deze norm. Bij de invoering van de Richtlijn Vakbekwaamheid in 2009 heeft SPA Groep het initiatief genomen voor de branche om de cursus Specifieke Deskundigheid Winterdienst als nieuwe nascholingscursus in te dienen bij CCV, die SPA Groep vervolgens als eerste voor deze cursus certificeerde.

Intussen is gebleken dat hiermee een zeer aantrekkelijk product is ontstaan waarmee enerzijds kan worden voldaan aan de CROW-norm en anderzijds aan de nascholingsplicht van de Richtlijn Vakbekwaamheid. Natuurlijk hebben ook de winters van 2010-2011 en 2011-2012 er voor gezorgd dat de cursus Specifieke Deskundigheid Winterdienst een veelgevraagd product werd. Ons team van vier docenten, die gecertificeerd zijn voor het geven van deze cursus, heeft het er druk mee gehad.

We zijn er trots op, dat wij hiermee inmiddels 754 winterdienstcursisten met CCV-uren hebben opgeleid. We mogen concluderen dat SPA Groep als marktleider hierin dus zeer succesvol is!

 

Ga naar

 

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID