Een aantrekkelijke combinatie: Gemeente Oss en SPA

Samen werken aan goed opgeleid personeel

Voor cursussen en specifieke opleidingen was de afdeling Beheer en Openbare Ruimte (BOR) van de Gemeente Oss met ongeveer 110 medewerkers al jarenlang een trouwe klant bij OPOR. Nu OPOR is samengegaan met SPA Opleidingen, is het logisch om voor deze nieuwe combinatie als partner te kiezen. Paul Brack, hoofd BOR, van de gemeente Oss: “De gemeente Oss is een veelzijdige gemeente met een specifieke vraag voor opleidingen. SPA Groep beantwoordt aan die vraag met een maatwerkoplossing. Hier hebben zowel de medewerkers als de interne organisatie baat bij. Een aantrekkelijke combinatie dus. We hebben een vijfjarige overeenkomst afgesloten met SPA Groep voor alle opleidingen en cursussen voor alle buitendienstmedewerkers. Bovendien wordt als service het beheer van de opleidingen gedurende al die jaren voor ons verzorgd. Een prettige gedachte om te weten dat het in professionele handen is.”

“Samen met Hans Nijboer van SPA Groep is een analyse gemaakt van de opleidingsbehoefte en is rekening gehouden met wettelijk verplichte cursussen en de nascholing van onze chauffeurs. Dit heeft geresulteerd in een meerjarig opleidingsplan die ik in mijn functie van hoofd BOR graag heb ondertekend. In Oss hebben wij alle vertrouwen in de kennis en kunde van de SPA groep!”

De gemeente Oss heeft gekozen voor SPA, maar ook andere bedrijven geven hun opleidingsvraagstukken graag uit handen.

Hans Nijboer, opleidingsadviseur bij SPA Groep; “Als een bedrijf of instantie bij ons aanklopt, kunnen wij hen op meerdere manieren helpen. Als de klant dit wenst kunnen wij een volledige inventarisatie van de opleidingsbehoeften maken. Aan de hand hiervan krijgt de klant een volledig afgestemd opleidingsplan. Aantrekkelijk aan de meerjarenaanpak is de combinatie die wij kunnen maken door ontwikkeling, Arbowetgeving, instructie en de verplichte nascholing te combineren. Dit is wat wij bij de Gemeente Oss ook hebben gedaan”.

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID